Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

1. Mókus csoport

Óvodapedagógus:
 Baranyi-Fazekas Erika

Pedagógiai asszisztens:
Kovácsné Nagy Anita

 
Dajka:  
Kovácsné Horváth Zsuzsanna

Bemutatkozás

Szerető közösség a miénk, toleránsak, elfogadóak egymással. A jó viszony kialakítása a gyermekekkel leginkább az őszinte odafigyeléssel, szeretettel, érdeklődéssel sikerül.
Vegyes életkorúak a gyermekek, ez még inkább erősíti a családias nevelést, ahol egymás segítségére vagyunk, ezt tanítva a gyermekeknek is.

Csoportszobánk otthonos, gyermekközeli külön kis kuckókkal, melyek segítik az elmélyült játékot. Feladatunknak tekintjük a gyermekek személyiségének folyamatos fejlesztését a játék segítségével.

Mindennapjainkban az irodalom, az anyanyelvi nevelés, drámajáték kiemelt helyet foglal el a mozgás mellett. A hallott meséket eljátsszuk, melyben szívesen vállalnak szerepet a kisebbek is. Ennek eredménye, hogy gyermekeink nyitottak, egyre magabiztosabbak.
A foglalkozásokat terv szerint végezzük, melynél fő szempont a gyermekek aktív részvétele. Ezek témáit minden héten megtekinthetik faliújságunkon, betekintve ezáltal szakmai munkánkba.

A szülőkkel való együttműködés is nagyon fontos a számunkra a gyermekek kiegyensúlyozott nevelése érdekében, mivel szinte az egész napjukat az oviban töltik. Ezért lényeges, hogy ezt szeretetteljes légkörben tegyék, ahol azonban megtanulnak alkalmazkodni a közösséghez.
 

Galéria